top of page

Effektivt advokatsystem

Ett systemstöd för advokater & jurister som automatiserar och hanterar klienter, ärenden, tid, akthantering, uppgifter, konkurser och fakturering.

Demo klient_Rityta 1.png
Kats_K.png

Ditt perfekta verktyg för den moderna juridiska världen

KATS Advokatsystem kombinerar enkelhet, smidighet, kraft och snabbhet i en enda lösning. Befria mer tid för att fokusera på klienters behov, effektivisera arbetsflöden och säkerställ fullständig överensstämmelse med GDPR. Dela sömlöst filer, fakturor, uppgifter och kalendrar via vår integrerade plattform och elimenera behovet av långa e-posttrådar och fotokopierade anteckningar. Med KATS Advokatsystem undviker du även bekymmer med mejlbilagor och säkerställer strikt efterlevnad av GDPR. Ta steget in i en mer effektiv framtid inom den juridiska världen med KATS.

KATS Advokatsystem

I KATS Advokatsystem sköter du den löpande tidrapporteringen för dina klienter, och har direkt tillgång till bl a dagrapporter, korrespondens, anteckningar, fatalier, klient-, ärende- och motpartsinformation. 

KATS App

Det är enklare än någonsin att registrera din tid, vare sig du är på kontoret eller i rätten.

Integrera mot Hogia eller Fortnox

Överför faktureringsunderlag med ett enkelt knapptryck och mycket mer!

Akthanterings-system

Förflytta dokumentationen till molnet och spar tid och resurser med ett enkelt system.

Ett snabbt och enkelt advokatsystem

KatsLogo_CIRKEL.png
KatsLogo_CIRKEL.png
KatsLogo_CIRKEL.png

Med KATS Advokatsystem är tidsbesparing inte bara en förmån - det är kärnan i vår vision. Varje moment, varje dokument, allt samlat på ett ställe, så att dina medarbetare kan frigöra värdefull tid för det som verkligen betyder något: att betjäna dina klienter på bästa sätt. Genom att eliminera komplicerade tidrapporteringsprocesser och ineffektiva rutiner frigörs tid som snabbt ackumuleras till mer fokuserad arbete och strategisk utveckling. Varje sparad minut i tidloggningen är en investering i din verksamhets framgång.

Ett branschanpassat och användarcentrerat systemstöd

Vårt system är både anpassat för desktop och för smartphone och surfplatta. Allt för att du ska kunna arbeta effektivt även när du inte sitter på kontoret. Det är ett smidigt och säkert sätt att hantera hela händelseförloppet från registrering av tider, fakturering och arbetsredogörelser till bokföring. Tappa inte mer tid. Skaffa KATS idag. 

KATS APP_.png
Referenser Kats.jpg
”För oss är det jätteviktigt att kunna använda mobil/ Ipad som arbetsredskap och nu fungerar det mycket bättre när vi är ute och reser både i tjänsten och privat. Jag sparar tid, papper, skog och miljö” 

Dara Romcevic

Boka demo

För att boka en demo fyll i dina uppgifter så återkommer vi till dig

Tack för ditt meddelande!

giammarco-zeH-ljawHtg-unsplash.jpg
bottom of page