top of page

Medarbetarstory: Sam Jamhour – Från Caféägare till KATS Customer Success Manager

Sam Jamhour är inte en typisk Customer Success Manager. Med en mångsidig bakgrund som spänner från att vara restaurangägare till administratör på en advokatfirma, har Sam unika insikter i både affärsprocesser och mänskliga relationer. I denna artikel beskriver han sin resa, hur KATS Advokatsystem påverkar advokatbranschen positivt, samt hans personliga bidrag till att höja effektiviteten hos KATS kunder.

Ursprungligen från Kristianstad men uppvuxen i Småland, där hans föräldrar drev en pizzeria, har Sam en gedigen bakgrund i restaurangbranschen. Efter 16 framgångsrika år som restaurangägare bytte Sam karriärspår och blev administratör på en advokatbyrå. Det var i denna roll som han först kom i kontakt med KATS och insåg systemets potential för att effektivisera arbetsflöden inom advokatfirmor. I dag ser han till att KATS' kunder är nöjda och välutbildade och fungerar även som en resurs för optimering av systemanvändning.


"Jag har alltid drivits av att arbeta med en produkt jag tror på. KATS är just en sådan produkt. Det är innovativt, framåtblickande och modernt. Kombinationen av att förstå både kunden och teknologin gör jobbet extra givande," säger Sam.

Effekten av KATS och glädjen i att bygga relationer

Sam delar en inspirerande historia om en advokatbyrå som övergick från manuella arbetsmetoder till att använda KATS. "Det är oerhört givande att se den direkta inverkan vi har på våra kunders arbete," menar Sam. Han tar också regelbundet kontakt med sina kunder för att genomföra statuskontroller. Denna proaktiva inställning har stärkt hans relationer med advokatbyråernas medarbetare på alla nivåer, från juniorer till seniora partners.

Utmaningar och lösningar i advokatbranschen

En av de stora utmaningarna som advokater står inför idag är behovet av automatisering och effektivisering av arbetsprocesser. KATS-teamet är specialister på detta område och erbjuder kompletta lösningar. "KATS är ett användarvänligt, heltäckande system där allt du behöver för framgång finns integrerat" förklarar Sam. "Vi strävar efter att kontinuerligt utvecklas tillsammans med våra samarbetspartners. Vårt mål är att ligga i framkant och skapa framtidens hållbara och moderna system," avslutar Sam.


Kontakta Sam

Customer Success Manager

Sam Jamhour

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page