top of page

25 år i branschen

KATS har lång erfarenhet av effektiva system för advokat- och juristbranschen. Vi är en tight organisation med korta beslutsvägar vilket gör oss snabbrörliga och flexibla i både vår utveckling av produkter och i mötet med er som kund.

KATS är mer än bara ett tidredovisningssystem. Vi förstår vikten av att ha en helhetslösning som hanterar hela processen, från tidrapportering till fakturering och kundvård. Genom att integrera dessa funktioner i en enda plattform underlättar vi ditt arbetsflöde och sparar värdefull tid och resurser.

Vårt advokatssystem är en molntjänst anpassat för advokater som automatiserar och hanterar hela arbetsflödet med klienter, ärenden, tid, akthantering, uppgifter, konkurser. När du väljer att integrera KATS med Hogia Ekonomi eller Fortnox skapas ett totalt och komplett affärssystem för advokater och jurister.

Vår affärsidé är att utveckla lättanvända system för advokat- och juristbranschen och vårt främsta mål är att öka effektivitet hos våra kunder.

Enkelt, pedagogiskt och smidigt

Arbeta effektivt och fokusera på dina kärnuppgifter inom juridiken.

Helhetslösning

Du får ett automatiserat system som hanterar hela arbetsflödet med klienter, ärenden, tid, akthantering, uppgifter och konkurser.

Nöjda användare

Vi strävar efter nöjda användare genom att erbjuda enkelhet, effektivitet och en smidig användarupplevelse i sitt advokatsystem.

Kontaktpersoner

bottom of page